MIJN VERHAAL

Mijn naam is Samantha Abigail la Grange, en ik deel mijn leven met mijn lieve man Lars. Samen zijn we de trotse ouders van onze prachtige dochter, Luna Rose Everley. Luna Rose is onze ‘miracle baby,’ een klein wonder dat een lange en uitdagende reis vertegenwoordigt.

Toen ik op bijna vijftienjarige leeftijd naar het ziekenhuis ging vanwege hevige en onregelmatige menstruatiecyclus, kreeg ik te horen dat ik niet te lang moest wachten met kinderen krijgen, omdat dit nogal een complex proces voor mij kon gaan zijn. Dit nieuws raakte me diep, want ik had altijd van gedroomd jong moeder te worden.

Toen ik zeventien was, kreeg ik eindelijk de diagnose van PCOS (Polycysteus ovarium syndroom). De medische oplossing was simpel: “start maar met de pil en kom maar terug zodra je zwanger wilt worden.” Dit antwoord was voor mij niet voldoende. Ik wilde niet wachten, zonder te weten of zwanger worden überhaupt mogelijk zou zijn.

Ik begon mijn reis door de medische molen, beginnend met hormonale tabletten, gevolgd door hormonale injecties. Hoewel deze behandelingen enkele eisprongen creëerden, bleef een zwangerschap uit. Na enkele frustrerende pogingen en talloze emotionele ups en downs, kreeg ik te horen dat IVF (In Vitro Fertilisatie) waarschijnlijk onze beste kans was.

Tijdens mijn allereerste IVF-poging werd ik geconfronteerd met de angsten en verwachtingen die deze procedure met zich meebrengt. Ondanks de zorgen viel de pijn van de procedure mee, en mijn vastberadenheid om moeder te worden bleef onverminderd sterk.

De punctie leverde 22 prachtige eitjes op, maar helaas bleek slechts één embryo van goede kwaliteit voor een terugplaatsing. Ik had mezelf voorbereid op het mogelijke resultaat, maar de teleurstelling van een negatieve zwangerschapstest was nog altijd diep. Dit was slechts het begin van een lange reis vol ups en downs.

Tijdens de volgende pogingen, waarbij 19 en 20 eitjes werden geoogst, waar helaas ook maar 1 en 2 goeie embryo’s van over bleven en opnieuw geen positieve zwangerschapstesten. Dit was een dieptepunt dat ik niet had verwacht, en het veroorzaakte een periode van diepe depressie die ik later herkende en erkende.

Ik besloot om een pauze te nemen van het medische traject en begon mijn aandacht te richten op mijn eigen welzijn. Ik nam stappen om mijn dieet, levensstijl en mindset te veranderen en begon met mijn opleiding tot Holistisch Therapeut, waarbij ik mijn eigen innerlijke reis aanging.

Na 3,5 jaar, toen ik het al bijna had opgegeven, gebeurde er iets onverwachts. Ik hield een POSITIEVE ZWANGERSCHAPSTEST in handen, ik was op NATUURLIJKE wijze ZWANGER geworden. We konden ons geluk niet op. Ons hele verhaal, dat zo lang en emotioneel was geweest, bereikte eindelijk het gewenste doel. Na een reis van tien jaar werd ik zwanger van onze prachtige dochter Luna Rose.

Ik deel mijn persoonlijke verhaal om te laten zien dat je niet alleen bent in je strijd en dat er hoop is. Veel vrouwen worstelen met vergelijkbare uitdagingen, maar vaak zwijgen ze uit schaamte of het gevoel van isolatie. Het delen van je verhaal is een krachtige stap in het genezingsproces.

Daarom nodig ik je uit om je eigen verhaal te delen in onze Facebookgroep: “BaarmoederBalans Revolution Tribe,” met de hashtag #mypersonalstory. Je bent niet alleen in deze reis, en het delen van je verhaal kan leiden tot waardevolle verbindingen met gelijkgestemde vrouwen die dezelfde reis maken. Je hoeft dit niet alleen te doorstaan!

 

Probeer jij zwanger te worden en kamp jij met hormoon en Baarmoeder problemen? Of je nu in een ziekenhuis traject zit of het liever op de natuurlijke manier wilt proberen en op zoek bent naar holistische ondersteuning, ik bied mijn expertise en ervaring aan om jouw lichaam te begeleiden en te transformeren om haar zo goed mogelijk voor te bereiden voor een gezonde zwangerschap. We leren samen de signalen van jouw lichaam te herkennen en te begrijpen, zodat jij met zelfvertrouwen en moed jouw droom kunt najagen.

Durf jij met mij deze reis te maken? Ik geloof in jou en samen gaan we voor een stralende toekomst als moeder. Laat mij jouw Sister zijn, jouw steun en toeverlaat. Neem vandaag nog contact op en laten we beginnen aan deze bijzondere reis. 🌟💕

✨ Wat Ik Aanbied:

    • Persoonlijke Begeleiding: Geen one-size-fits-all benadering. Ik leer je kennen en werk samen aan JOUW unieke reis.
    • Natuurlijke Balans: We streven naar hormonale balans zonder het gebruik van schadelijke medicijnen.
    • Ervaring: Zelf heb ik verschillende uitdagingen overwonnen en sta naast je op elke stap van de weg.