Special Offer

🌸  Natuurlijke balans vinden in je lichaam en op weg gaan naar jouw vruchtbare reis is een kostbaar geschenk aan jezelf. 🌸

Om je op weg te helpen, bied ik een speciale introductie-aanbieding aan! Profiteer nu van een intake met behandeling en twee vervolgbehandelingen voor slechts €240 in plaats van €287. Deze aanbieding is een geweldige kans om te ontdekken hoe baarmoeder- en vruchtbaarheidsmassages jou kunnen ondersteunen. Samen gaan we op reis naar welzijn en evenwicht. 💖🌿

Als jij die mooie vrouw bent die deze investering in zichzelf wilt maken, stuur me dan snel een berichtje.

Behandelingen

€30
Intake, behandeling, nabespreking. Reiki op afstand is ook mogelijk
€60

60 min

€60

Massage met essentiële oliën, van ongeveer 60 min

€65

Intake, behandeling, nabespreking

€85

90 min

€85

90 min

Baarmoeder & Fertiliteit

Baarmoeder & Fertiliteit Massage intake

€117

Intake + behandeling, ongeveer 120 minuten

Baarmoeder & Fertiliteit massage

€85

Vervolg consult ongeveer 90 min

Holistische Therapie Intake

Intake, behandelplan + eventuele behandeling mits hier nog tijd voor is

Holistische Therapie

Behandeling naar behoefte

€125

€87

Wat houdt Baarmoeder & Fertiliteit Massage precies in?

Baarmoeder- en fertiliteitsmassage is een eeuwenoude praktijk die zich richt op het welzijn van de baarmoeder en het bevorderen van de vruchtbaarheid bij vrouwen. Deze zachte en helende vorm van massage biedt talloze voordelen en kan een waardevolle aanvulling zijn op je reis naar het moederschap.

Wat is Baarmoeder- en Fertiliteitsmassage?

Baarmoeder- en fertiliteitsmassage is een holistische benadering van gezondheid en vruchtbaarheid. Het omvat specifieke massagetechnieken die zijn ontworpen om de bloedcirculatie naar de baarmoeder te verbeteren, het zenuwstelsel te kalmeren en emotionele spanning los te laten. Dit kan helpen bij het oplossen van blokkades en het herstellen van de balans in het voortplantingssysteem.

Hoe Werkt het?

Tijdens een baarmoeder- en fertiliteitsmassage wordt de buik zacht gemasseerd met specifieke bewegingen die de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken bevorderen. Dit verhoogt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar deze organen, wat kan leiden tot een gezonder baarmoedermilieu en een verbeterde eicelkwaliteit. Bovendien helpt de massage om spanning en stress in het lichaam te verminderen, wat een gunstige invloed heeft op het hormonale evenwicht.

Wat Doet Baarmoeder- en Fertiliteitsmassage?

De voordelen van baarmoeder- en fertiliteitsmassage omvatten:

 • Bevordering van de bloedcirculatie: Dit helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de gezondheid van de baarmoeder.

 • Versterking van het zenuwstelsel: Het kalmeert het lichaam en vermindert stress, wat cruciaal is voor een gezonde hormoonbalans.

 • Emotionele release: De massage kan opgeslagen emotionele spanning vrijmaken, waardoor ruimte ontstaat voor positieve energie en intentie.

 • Balans in hormonen: Het kan hormonale onbalans corrigeren en bijdragen aan een gezonde menstruatiecyclus.

 • Verbetering van de vruchtbaarheid: Door de gezondheid van de baarmoeder en eierstokken te verbeteren, kan het de kans op conceptie vergroten.

Voor Wie is Baarmoeder- en Fertiliteitsmassage?

Baarmoeder- en fertiliteitsmassage is geschikt voor vrouwen in verschillende stadia van hun vruchtbaarheidsreis, maar is dus ook geschikt voor vrouwen die geen zwangerschapswens hebben:

 • Vrouwen die zich voorbereiden op conceptie.
 • Vrouwen met onregelmatige menstruatiecycli.
 • Vrouwen met PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom).
 • Vrouwen met endometriose.
 • Vrouwen die IVF of andere vruchtbaarheidsbehandelingen overwegen.
 • Vrouwen die gewoon hun vruchtbaarheid willen optimaliseren.

Of je nu aan het begin van je reis naar moederschap staat of al enige tijd probeert zwanger te worden, baarmoeder- en fertiliteitsmassage kan een waardevolle en kalmerende aanvulling zijn.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij dan een bericht. Samen kunnen we jouw pad naar het moederschap ondersteunen. 🌱

Ceremonies

“Omarm de magie binnenin, terwijl cacao- en yoni-ceremonies samenkomen en je begeleiden op een reis van zelfontdekking en empowerment.”

Coaching & expertises

Waar nodig zal ik je coachen tijdens een ceremonie. Ook zal ik intuïtief mijn expertises inzetten die op dat moment nodig zijn.

Liefde & Compassie

Tijdens een ceremonie staan we in verbinding met elkaar. Je bent niet alleen en hoeft het ook niet allemaal alleen te doen!

Holisme

Holistische benadering gaat uit van het principe dat alles met elkaar verbonden is.

Womb healing Cacao ceremonie

Ontspanning, zelfliefde, womb healing en voldoende support om je heen. Allemaal belangrijke pilaren in je reis naar een leven in balans met PCOS. De cacaoceremonie sluit hier goed op aan.

De cacaoceremonie is een ceremonie waarbij we een rauwe cacaodrank drinken met cacao in zijn puurste vorm. Aan deze pure cacao is een womb healing blend toegevoegd, om de reis van je hart naar je womb te stimuleren.

Mama cacao is een plantmedicijn van het hart, ze brengt ons weer in verbinding met ons hart en onszelf. Ze helpt ons naar binnen te reizen en patronen bloot te leggen. Ze helpt ons onze bewustzijn te vergroten, en ze ondersteund ons in onze persoonlijke reis.

De cacaodrank zal ons helpen open te stellen en absolute en pure liefde te voelen; voor onszelf, ons lichaam, onze geest en elkaar.

Ook bevat de cacao veel antioxidanten, wat een goede boost is voor je immuunsysteem. En mineralen zoals zink, magnesium, ijzer en chroom wat ervoor zorgt dat je lichaam gezond blijft.

De bedoeling van de ceremonie is om weer terug in verbinding te komen met jezelf en/ of- de verbinding te vinden met je PCOS sisters die door hetzelfde proces heen gaan.

Met liefde en focus zal ik naar je luisteren, en zal je hierin op een holistische wijze ondersteunen. De muziek, instrumenten, meditatie en gespreken zullen ervoor zorgen dat je je volledig kunt ontspannen. Een setting waarin alles mogelijk is. Vanwege de gerichte persoonlijke aanpak zal geen enkele ceremonie hetzelfde zijn. We gaan echt aan de slag met wat er op dat moment nodig is.

Ik tune in op de energie en volg mijn intuïtie wat er op het moment nodig is. En luister goed naar jouw specifieke behoeftes.

Vaginaal stoom ceremonie

Yoni steam kan verschillende voordelen hebben: verminderen van vaginale schimmelinfectie en droogte, onprettige geurtjes verwijderen en de vagina hele na een bevalling. Het kan effect hebben op je menstruatie cyclus, verkeerd stomen kan echter ook averechts werken. Het is dus belangrijk te weten wat je doet.

Buiten de fysieke voordelen kan het vaginaal stomen ook een vorm van healing, verzachting en acceptatie zijn op mentaal, emotioneel en energetisch gebied. In onze womb (baarmoeder) wordt veel trauma en emoties opgeslagen. Een womb/ buik massage en het stomen, kunnen helpen ontspannen, blokkades te verminderen en energie weer beter laten stromen naar de delen die het zo hard nodig hebben!

Investering 1 op 1 ceremonie

Womb healing Cacao ceremonie

€117

Vaginaal Stoom Ceremonie

€97

Hormoon Balans Ceremonie

€197

Boek je behandeling & Ontspan!

Je kunt je afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen of een whatsapp bericht te sturen naar 06-50567076.